Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/SS24_Mascot_fullimage_news.jpg

Mascot ansluter sig till Skydda -- upptäck de olika kollektionerna.

2024-05-06
Den här våren introducerar vi ett nytt varumärke. Med det danska varumärket Mascot positionerar vi oss som en unik och omfattande leverantör av arbetskläder. Här är lite om vad du kan förvänta dig.

-Vi strävar efter att vara den föredragna och kompletta leverantören av arbetskläder på den nordiska marknaden, en one-stop-shop", säger Tobias Fredriksson, kategorichef på Skydda.

Med varumärken som L.Brador, Blåkläder, Texstar och nu danska Mascot, erbjuder Skydda ett sortiment av produkter som inte matchas av någon annan.

-Människor i Norden har höga förväntningar på arbetskläder. Vi vet vad vi vill ha och kräver hög kvalitet, design och passform. Skydda strävar efter att ha de största varumärkena i sitt sortiment, och med denna lansering stärker vi vår position och siktar på att fånga mer marknadsandelar, säger Fredriksson.

Mascot är ett danskt familjeägt företag som hittills har haft sina största marknader i södra Europa. "De är kända för ett brett utbud av färger och produkter, liksom design och kvalitet i sina kollektioner. Vi tror att detta också kommer att vara en vinnare på den nordiska marknaden", säger Fredriksson.

Från och med denna vår kommer kunder till Skydda att hitta dessa Mascot-kollektioner:

Mascot Customized - Anpassade arbetskläder för förstärkt varumärkesidentitet

Customized-kollektionen är tillverkad av lättviktiga, starka material med bra stretch. Den erbjuder ett brett utbud av produkter och produktkategorier, vilket ger kunderna gott om valmöjligheter. Mascots click-pocket-system gör arbetsbyxorna mångsidiga. Kollektionen erbjuder också olika färger och färgkombinationer, vilket gör det enkelt att matcha ett företags profil eller användarens personliga stil. Med en kombination av hög kvalitet och anpassad design hjälper Mascot Customized företag att skapa en enhetlig och professionell look.

Med denna kollektion strävar Mascot efter att sudda ut gränserna mellan arbetskläder och fritidskläder. Arbetskläder som du aldrig upplevt tidigare; LÄTTARE, STARKARE och med ännu mer STRETCH!

Mascot Advanced - Arbetskläder för tuffa förhållanden

Advanced-serien är kollektionen med funktionella detaljer, hög hållbarhet och låg vikt. Designade för att klara av de mest krävande och extrema arbetsförhållandena kombinerar Advanced-serien hållbarhet med exceptionell komfort och skydd. Varje plagg noggrant utvecklat med avancerade material och funktioner som stretch, vattenavvisande ytor och förstärkta sömmar, vilket säkerställer maximal prestanda och säkerhet. Plaggen i kollektionen är utformade för att kunna kombineras med varandra, redo att möta utmaningarna på arbetsdagen.

Mascot Advanced-serien är perfekt lämpad för dem som arbetar under extrema förhållanden och behöver arbetskläder som erbjuder maximalt skydd och komfort - för dem som vill ha det bästa och inte kompromissa med sina krav.

Mascot Accelerate - Dynamiskt och funktionellt

Accelerate-kollektionen möjliggör otaliga kombinationsmöjligheter, vilket gör det möjligt med mix & match. Den är skräddarsydd för företag inom hantverk, logistik, industri, tillverkning och tvättservice. Många av tygkvaliteterna som används i Accelerate-sortimentet är utvecklade med marknadens mest avancerade elastiska fibrer, vilket säkerställer att även stretchplagg tål industriell tvätt och torkning vid hög temperatur. Med fokus på dynamisk design och innovativa material som andas och håller användaren torr under varierande arbetsförhållanden, är Accelerate det idealiska valet för branscher som kräver rörlighet och effektivitet.

Mascot Accelerate-serien är perfekt lämpad för yrken som hantverk, logistik, industri, tillverkning och tvättservice.

Mascot Crossover - Mångsidiga arbetskläder för dagligt bruk

Crossover-serien är utformad för att möta behoven hos arbetare som uppskattar mångsidighet och funktionalitet i sina dagliga arbetskläder. Denna serie erbjuder ett brett utbud av plagg som blandar en professionell look med en avslappnad stil, vilket gör den idealisk för både arbetsplatsen och dagligt bruk. Crossover-produkterna är tillverkade av hållbara material som tål daglig användning och frekvent tvätt, samtidigt som de behåller form och färg. Perfekt för dem som vill ha en sömlös övergång mellan arbete och fritid utan att offra kvalitet eller komfort.

Mascot Crossover-serien är utformad för arbetare som uppskattar mångsidiga och bekväma plagg som enkelt kan övergå från arbete till fritid. Perfekt för dem som vill ha en praktisk och stilren garderob.

Mascot Frontline - Professionella och eleganta arbetskläder

Frontline-serien är designad för yrkesverksamma som kräver arbetskläder som speglar deras expertis och professionalism. Med fokus på eleganta och väl designade plagg är Frontline det perfekta valet för dem inom serviceyrken och försäljningsrelaterade roller som kräver en mer formell framtoning. Serien erbjuder både stil och funktionalitet, med högkvalitativa material som säkerställer komfort och hållbarhet under långa arbetsdagar. Frontline-serien hjälper arbetare att se skarpa och professionella ut, med kläder som står emot kraven från deras hektiska arbetsmiljö.

Mascot Frontline-serien passar yrkesverksamma inom serviceyrken, hotell- och restaurangbranschen samt försäljning, som kräver eleganta och formella arbetskläder som kombinerar stil med funktionalitet.