Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2020/2020_coronavirus_full.jpg

Viktig information kring leveranser av Coronarelaterade produkter

2020-03-03
Vi på Skydda vill informera er om att vi nu har ett mycket högt tryck på produkter kopplade till Coronasituationen. Då våra producenter, av framförallt andningsskydd och korttidskläder, börjar få svårt att leverera till oss kommer vi ha en restordersituation på flertalet produkter.

Samtidigt är svensk sjukvård i stort behov av våra produkter för att kunna bedriva sin verksamhet och säkra en hållbar lösning om Coronaviruset får en större spridning i Sverige. Därav kommer vi, i den mån vi behöver, att prioritera leveranser till sjukvården.

Ni som partner till Skydda kan komma att uppleva långa ledtider på framförallt andningsskydd och korttidskläder. Leveranstiderna kommer inte alltid att stämma då vi får osäkra prognoser från våra producenter och flertalet av dem kommer att leverera till oss löpande enligt kvoteringsmodell. Därav ber vi er om överseende med långa ledtider samtidigt som vi jobbar hårt med att säkra leveranser till er. 

Observera att detta endast gäller produkter kopplade till Coronaviruset. I övrigt har vi en fortsatt hög servicegrad och kommer leverera som vanligt.

Har ni frågor eller funderingar ta gärna kontakt med oss.