Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_Arbesko_aserien_news_fullimage_640x250.jpg

Upptäck fördelarna med nya A- serien från Arbesko

2024-05-22
Arbeskos nya A-serie bygger vidare på märkets arv av komfort, slitstyrka och skydd. Genom att införliva toppmodern teknologi, inte bara följer A-serien de senaste standarderna – den överträffar dem, och erbjuder enastående komfort och skydd för de mest krävande arbetsmiljöerna.

Arbesko A-serien - designad för ett liv utan smärta i rygg och knä

Arbesko samarbetar med ortopeder och fysioterapeuter för att utveckla skor som avlastar kroppen genom optimal stötdämpning, stabilitet och passform. Med A-serien vill vi hjälpa fler att både kunna jobba och leva utan att begränsas av smärta.

Tillverkade i Sverige, för att skydda dig överallt

Arbesko är stolta över att föra en flera hundra år gammal tradition av skotillverkning vidare. Med den nya A-serien kombineras hantverk med den senaste teknologin för att skapa skyddsskor som klarar de tuffaste kraven, känns lätta i steget och håller över tid.

Tre fördelar som utmärker A-serien

  1. Designad för bättre hälsa - Energy Sense™: Ett innovativt dämpningssystem som ger optimal stötdämpning, stabilitet och passform, vilket förebygger smärta både på och efter jobbet.
  2. Marknadens bästa ESD-skydd - Ett avancerat system med flera samverkande delar gör A-serien till den ledande skon på marknaden inom ESD-skydd. En uppdaterad bindsula med fler ESD-trådar tillsammans med en ny, formsprutad inläggssula bidrar till ett oöverträffat skydd vid arbete med känslig elektronik.
  3. Skyddar mot fall - A-seriens klack är designad för att ge ett extra säkert grepp på stegar och klarar kraven för certifiering enligt ISO 20345:2022. Gelänken i hålfoten ser samtidigt till att fördela trycket över hela sulan, vilket hjälper till att avlasta foten. Sulans konstruktion och gummits egenskaper förhindrar att användaren tappar greppet vid halka eller väta.

Skyddssko Arbesko A333: Komplett skydd med oväntat låg vikt

Utvecklad för långa dagar i tuffa miljöer inom sektorer som bygg, entreprenad, tillverkning, olje- och gasindustri samt lager och logistik där tungt eller farligt gods hanteras. Arbesko använder Super8-skinn av högsta kvalitet – det är slitstarkt, vattenavvisande och andas för att ge en bekväm upplevelse oavsett väderförhållanden. Läs mer om Skyddssko Arbesko A333 här.

Skyddssko Arbesko A314: Lätt skyddssko som överträffar den nya standarden

Designad för att ge ledande komfort och skydd för hantverkare och yrkespersoner inom service, lager och lätt industri. Läs mer om Skyddssko Arbesko A314 här.

Skyddssandal Arbesko A315: Sandal med marknadsledande ESD-skydd

Klarar de högsta kraven på ESD-skydd och passar både tekniker som arbetar med känslig elektronik och hantverkare som vill ha en luftig upplevelse utan att kompromissa med skyddet.

Läs mer om Skyddssandal Arbesko A315 här.
 

Upptäck fördelarna med A-serien

energy senceEnergy Sense™ – ett nytt innovativt dämpningssystem

Avancerat dämpningssystem utvecklat med hänsyn till den belastning foten utsätts för under långa arbetsdagar i tuffa miljöer. Energy Sense™ ger optimal stötdämpning, stabilitet och passform som förhindrar smärta – på jobbet och efter jobbet.


 

Ladder grip – för tryggare arbeten på stegar

A-seriens klack är designad för att ge ett extra säkert grepp på stegar och klarar kraven för certifiering enligt ISO 20345:2022. Gelänken i hålfoten ser samtidigt till att fördela trycket över hela sulan, vilket hjälper till att avlasta foten.
 


Slip resistance – säkrar greppet på hala underlag och ytor

Sulans konstruktion och gummits egenskaper förhindrar att användaren tappar greppet vid halka eller väta. A-series är certifierad enligt standarden för Slip Resistance.
 


 

Marknadens bästa ESD-skydd 

Ett avancerat system med flera samverkande delar gör A-series till den ledande skon på marknaden inom ESD-skydd. En uppdaterad bindsula med fler ESD-trådar tillsammans med en ny, formsprutad inläggssula bidrar till ett oöverträffat skydd vid arbeten med
känslig elektronik.
 


Tålig mot värme, oljor och kemikalier

Yttersulan i Nitrilgummi gör A-serien extra motståndskraftig mot värme. Den klarar temperaturer upp till 300°C och har samtidigt hög beständighet mot olja, milda syror, alkalier, animaliska fetter och kemikalier.
 


 

Godkänd för arbete på knä

Det förstärkta tåpartiet (Scuffcap) innebär att A-serien är godkänd för arbeten på knä enligt ISO 20345:2022.Genom att integrera innovativ teknologi och högkvalitativa material erbjuder Arbeskos A-serie överlägset skydd och komfort för yrkespersoner i olika branscher. Oavsett om du arbetar inom bygg, tillverkning eller elektronik, har A-serien en modell som är anpassad för dina behov, så att du kan arbeta säkert och bekvämt.