Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2021/2021_04_punch_out_fullimage.jpg

Underlätta ditt inköp med punch out

2021-04-07
Har du ett affärssystem som du vill integrera med vår e-handel för att underlätta ditt inköpsarbete? Genom att nyttja vår punch out lösning får du en möjlighet att ni som kund kan jobba i ert egna inköpssystem med hjälp av skydda.se. Via en länk som ni får från oss går ni via ert inköpssystem in på skydda.se ” hämtar hem” alla orderrader till ert egna system. Visst låter det enkelt och bekvämt?

Så här fungerar det:

1. Via en länk som ni får från oss går ni via ert inköpssystem vidare in på skydda.se. Istället för att direkt skicka in ordern i vårt affärssystem ”hämtar ni hem” alla orderrader till ert egna system.

2. Efter er interna attest skickar ni ordern vidare till oss via EDI eller pdf.

3. Ni slipper registervård, underhåll av artikelinformation och prislistor.

4. Möjlighet att anpassa kundunikt sortiment som ska vara köpbart.

Uppkoppling till e-handel via OCI

Vi använder oss av OCI standard och kundanpassar input-värden till Skyddas e-handel och output-värden tillbaka till "Punch Out-systemet”. Användaren som ansluter blir inloggad som en generisk användare från en rullande lista. Antal användare man sätter per kund beror på hur många man tror kan komma vara inne samtidigt. När man är klar med sin session så nollställs användaren man var på och den pågående varukorgen rensas.

Låter det bra? Hör av dig till oss så berättar vi mer.