Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/SS24_Reebok_top_5_news_fullimage.jpg

De 5 bästa Reebokskorna för arbetsmiljöer som kräver säkerhet och komfort!

2024-03-01
Oavsett om du arbetar inom byggbranschen, industrin eller någon annan sektor där säkerhet är avgörande, kan du lita på Reeboks topp 5 bästsäljande skyddsskor för att ge den skyddsnivå och prestanda du behöver för att lyckas.

I en tid där säkerhet är av yttersta vikt på arbetsplatsen tar Reebok ledningen med sina banbrytande skyddsskor. Med en perfekt balans mellan stil, komfort och oöverträffad skyddsnivå, har Reeboks topp 5 bästsäljande skyddsskor snabbt blivit branschstandard.  

Säkerhetsskorna är designade med sportteknik för att användarna ska klara långa arbetsdagar. Inspirerade av banbrytande sporter är skorna designade för tungt arbete i både bygg och industri. De kombinerar en sportskos lätta vikt med funktionerna i en funktionell skyddssko. Reebok skyddsskor uppfyller EN ISO 20345, skyddskategori S1P och halkskyddsnivå SRC.

Här är en närmare titt på IB1030, IB1031, IB1032, IB1072 och IB1073 - de oumbärliga valen för yrkesmän och kvinnor som inte kompromissar med säkerheten.  De är bra alternativ för dig som prioriterar skydd och bekvämlighet på arbetsplatsen: 

Reebok Excel Light Safety IB 1030-S1P

Denna sportiga och luftiga skyddssko är designad med en aluminiumtåhätta för ökat skydd. Tillverkad av Microfiber och 3D mesh för optimal ventilation och komfort. Fotbädden av Memorytech ger bästa stöd medan slitsulan av XL Extralight komposit erbjuder lätthet och grepp. Läs mer om IB 1030 här.  


Reebok Excel Light Safety IB 1031-S1P 

En annan sportig skyddssko med aluminiumtåhätta och ovandel av microfiber och 3D mesh för god andningsförmåga. Komforten ökas med fodret av extra luftig nylon och mesh samt Memorytech i fotbädden. Slitsulan av XL Extralight komposit ger bästa prestanda och grepp. Läs mer om IB 1031 här. 


Reebok Excel Light Safety IB 1032-S1P 

En högpresterande skyddssko med MemoryTech-innersula som formar sig efter foten för optimal passform. Tillverkad av högventilerande 3D-mesh och ventilerande nylonmesh för ökad komfort. Utrustad med tåskydd i aluminium och tyg för punkteringsmotstånd. XL Extralight yttersula ger lätt dämpning och stöd. Sula som är både antistatisk och oljeavstötande. Läs mer om IB 1032 här.  


Reebok Fusion Flexweave Safety IB 1072-S1P 

En lätt och bekväm skyddssko med komposittåhätta för logistik och industri. Försedd med stötdämpning, fukttransporterande nylonmesh-foder, EVA-innersula och slitsula i gummi för bästa grepp. Med extra bred läst och metallfritt spiktrampskydd. Läs mer om IB 1072 här.  


Reebok Fusion Flexweave Safety IB 1073-S1P 

En mycket lätt och bekväm skyddssko med sportig stil för logistik och industri. Komposittåhättan ger extra säkerhet och stötdämpning. Fodret i fukttransporterande nylonmesh och EVA-innersulan ger användarvänlighet. Med greppvänlig slitsula i gummi, extra bred läst och metallfritt spiktrampskydd. Läs mer om IB 1073 här. 

En säkrare och mer produktiv arbetsplats. 

Oavsett om du arbetar inom byggbranschen, industrin eller någon annan sektor där säkerhet är avgörande, kan du lita på Reeboks topp 5 bästsäljande skyddsskor för att ge den skyddsnivå och prestanda du behöver för att lyckas. Med Reebok tar du inte bara steg framåt - du tar steg mot en säkrare och mer produktiv arbetsplats. 

Skydda dina fötter med stil och säkerhet genom att välja Reebok-skor som kombinerar hög kvalitet med bästa standard och komfort! 

Se hela Reeboks sortiment här.