Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2020/20201001 suprabeam.jpg

Ny leverantör av pannlampor - Suprabeam

2020-10-01
Suprabeam, som är ett danskt-schweiziskt företag, har varit verksamt och tillverkat fick- och pannlampor sedan början av 2000-talet. Ägaren och grundaren är aktivt med i företaget och dess utveckling. Suprabeam finns representerat i ett 15-tal länder. Suprabeam är ett av de få tillverkande lampmärkena som är egen producent i egen fabrik, driver egen forsknings & utvecklingsavdelning både i Danmark och Kina, har full kontroll på produktion och efterkontroll. Detta innebär att Suprabeam har total kvalitetskontroll från första skruv till färdig produkt.

Suprabeams lampor har ett flertal tydliga fördelar och styrkor. Den viktigaste är att lamporna håller extremt hög kvalitet i både utförande och prestanda. Ljusstyrka och brinntid/batterisats håller mycket bra över tid. Suprabeam har dessutom innovativ teknik, högre kvalitet i materialval i kombination med snygg design.

Tillverkade ur ett återvinningsperspektiv

Varje lampmodell är tillverkad ur ett återvinningsperspektiv och vid behov tillhandahåller vi reservdelar som ersätter eventuella slitna delar. Uppgraderingar av modeller är bakåtkompatibla så långt som är möjligt. Allt förpackningsmaterial är tillverkat i återvunnen PET eller återvunnet papper för att möta de allt hårdare ställda miljökraven.

Tillbehör och ljuskurvor

Dessutom erbjuder Suprabeam många smarta tillbehör för att anpassa lamporna till framför allt proffsmarknaden bygg- och industrikunder. Suprabeams ledord är transparens och de deklarerar ljuskuvor på samtliga förpackningar. Ljuskurva beskriver hur lampan lyser över tid och vilket ljus du verkligen får.

S-serien är vattentäta - testade till 2 meter

Pannlamporna i S-serien är helt täta, vilket innebär att de är vattentäta ner till 2 meters djup. Detta säkerställer att pannlamporna kan bäras i alla väder, utan att du behöver oroa dig för att de skadas. Självklart är det mycket praktiskt när du använder pannlampan dagligen, och aldrig behöver ta av den från din hjälm, även när det regnar. Du får alltid professionell belysning, när du behöver det.