Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/akn_admin

Skydda i korthet

I över 40 år har Skydda Group ägnat sig åt att förbättra säkerheten för individer och arbetsplatser. I dagens värld är vårt åtagande viktigare än någonsin.

Vi erbjuder noggrant utvald och högkvalitativ personlig skyddsutrustning från ledande varumärken. Genom att kombinera detta med vår expertkunskap och våra tjänster strävar vi efter att skapa en säkrare arbetsplats. Detta är vad som definierar Skydda Group.

Vi har som mål att erbjuda den optimala lösningen för att skapa en säkrare arbetsplats, baserad på en djup förståelse för de professionella användarnas unika behov. Vi tillhandahåller personlig skyddsutrustning, vägledning om arbetsplatsens säkerhet, utbildning om arbetsplatsens säkerhet och korrekt användning av personlig skyddsutrustning. Dessutom erbjuder vi tjänster för underhåll av personlig skyddsutrustning, allt med det ultimata målet att förhindra arbetsplatsolyckor. Vi är övertygade om att alla gynnas av att ha rätt personlig skyddsutrustning.

Med vår djupa förståelse för de professionella användarnas behov erbjuder vi de bästa lösningarna för att skapa en säkrare arbetsplats. Som den ledande leverantören av personlig skyddsutrustning i Norden fokuserar vi också på att expandera vår internationella verksamhet. Vårt mål är att förenkla, skydda och förbättra våra kunders vardag genom att utveckla och leverera optimala lösningar för personlig skyddsutrustning.

Eftersom alla ska vara säkra och trygga på jobbet.

Vi är marknadsledande i Norden inom personlig skyddsutrustning, men har även kunder utanför Norden. Vi omsätter drygt 810 MSEK och är ca 95 anställda i Norden. Skydda återfinns hos din lokala industri- och bygghandlare. För att hitta din närmsta återförsäljare klicka på "Hitta butik" i headern.

 

Varför välja oss?

• Vi utbildar regelbundet regionala och lokala skyddsombud.

• Genom åren har vi utbildat tusentals användare av personligt skydd.

• Vi har reducerat förbrukningen av personligt skydd hos hundratals kunder genom unika arbetsmetoder.

• Vi har sänkt kostnaden för hantering och distribution av personligt skydd.

• Vi har ett tydligt och noggrant utvalt erbjudande utifrån våra kunders behov.

Exempel på kunder: Ocab, Peabbolagen, Väderstad, Ringhals Formark, OKG, Sydkraft, Vattenfall, Cyclife, Skyllbergs, JM, Björkdalsgruvan, Kuusakoski med flera.

Vi ingår i Bergman & Beving koncernen

Vi ingår i Bergman & Beving som äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg. Även om vår huvudmarknad är Norden har vi en närvaro på över 5 000 försäljningsställen och distributörer i 25 länder. Vår koncern är indelad i tre divisioner: Building Materials, Workplace Safety och Tools & Consumables. Förvärv är en viktig del av vår tillväxtstrategi och vi fokuserar på att förvärva lönsamma, marknadsledande bolag inom nischområden. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har i dag ca 1300 anställda och en omsättning på ca 5 miljarder kronor. Bergman & Beving grundades 1906 och är noterad på Nasdaq Stockholm. Läs mer på hemsidan: bergmanbeving.com.