Laddar
Laddar
Laddar

Skydda i korthet

Vi har arbetat med att göra människor och arbetsplatser säkrare i över 40 år. Idag behövs vi mer än någonsin.

Ta ett noggrant utvalt sortiment av skyddsutrustning från marknadsledande varumärken. Lägg till kvalificerad kunskap och tjänster för ett tryggare arbetsliv. Där har du Skydda.

Vår affärsidé är att göra arbetslivet säkrare och effektivare för hantverkare, skyddsombud, inköpare och arbetsgivare. Vi erbjuder produkter inom säkert arbete, rådgivning kring säker arbetsplats, utbildning kring arbetssäkerhet och användning av personlig skydssutrustning samt service av personlig säkerhetsutrustning med målet att ingen ska behöva skadas på arbetsplatser. Vi är övertygade om att alla tjänar på rätt säkerhet.

Med vår djupa kunskap om den professionella användarens behov erbjuder vi den bästa lösningen för en säkrare arbetsplats. Vi är marknadsledande i Norden inom personlig skyddsutrustning, men har även kunder utanför Norden. Vi omsätter drygt 1 miljard och är ca 75 anställda i Norden. Vår uppgift är att göra våra kunders vardag, enklare, säkrare och mer lönsam genom att utveckla och sälja rätt lösningar inom personlig skyddsutrustning. Skydda återfinns hos din lokala industri- och bygghandlare. Här hittar du din närmsta återförsäljare.

Vi finns idag i Sverige, Norge och Finland. 

Varför välja oss?

• Vi utbildar regelbundet regionala och lokala skyddsombud.

• Genom åren har vi utbildat tusentals användare av personligt skydd.

• Vi har reducerat förbrukningen av personligt skydd hos hundratals kunder genom unika arbetsmetoder.

• Vi har sänkt kostnaden för hantering och distribution av personligt skydd.

• Vi har ett tydligt och noggrant utvalt erbjudande utifrån våra kunders behov.

Exempel på kunder: Ringhals, Borealis, Sandvik, Billerud/Korsnäs, Tetra Pak, PREEM , Göteborgs stad, Försvarsmakten m.fl.

Vi ingår i Bergman & Beving koncernen

Vi ingår i Bergman & Beving som äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg - främst i Norden, Baltikum och Polen. Visionen är att vara ledande i norra Europa. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har i dag 15 varumärken, ca 1000 anställda och en omsättning på ca 3,8 miljarder kronor. Bergman & Beving grundades 1906 och är noterad på Nasdaq Stockholm. Läs mer på hemsidan: bergmanbeving.com.