Laddar
Laddar
Laddar

Skydda i korthet

Vi har 40 års erfarenhet av säker arbetsplats. Med vår djupa kunskap om den professionella användarens behov erbjuder vi den bästa lösningen för en säkrare arbetsplats. Vi är marknadsledande i Norden inom personlig skyddsutrustning, men har även kunder utanför Norden. Vi omsätter drygt 1 miljard och är ca 75 anställda i Norden. Vår uppgift är att göra våra kunders vardag, ENKLARE, SÄKRARE och mer LÖNSAM genom att utveckla och sälja rätt lösningar inom personlig skyddsutrustning. Skydda återfinns hos din lokala industri- och bygghandlare. Här hittar du din närmsta återförsäljare.

Skyddakonceptet finns idag representerat i Sverige, Norge och Finland. 

Varför välja oss?

• Vi utbildar regelbundet regionala och lokala skyddsombud.

• Genom åren har vi utbildat tusentals användare av personligt skydd.

• Vi har reducerat förbrukningen av personligt skydd hos hundratals kunder genom unika arbetsmetoder.

• Vi har sänkt kostnaden för hantering och distribution av personligt skydd.

• Vi har ett tydligt och noggrant utvalt erbjudande utifrån våra kunders behov.

Exempel på kunder: Ringhals, Borealis, Sandvik, Billerud/Korsnäs, Tetra Pak, PREEM , Göteborgs stad, Försvarsmakten m.fl.

Vi ingår i Bergman & Beving koncernen

Vi ingår i Bergman & Beving som äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg - främst i Norden, Baltikum och Polen. Visionen är att vara ledande i norra Europa. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har i dag 15 varumärken, ca 1000 anställda och en omsättning på ca 3,8 miljarder kronor. Bergman & Beving grundades 1906 och är noterad på Nasdaq Stockholm. Läs mer på hemsidan: bergmanbeving.com.