Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/About_Us/Pictures/SE/lediga_tjanster.jpg

Jobba hos oss

Vill du bli en i vårt Skydda-team? Nedan finner du våra lediga tjänster.


Senior Key Account Manager

Vi tar nu nästa steg i vår utveckling och vill därför stärka vårt team ytterligare. Tjänsten som KAM innebär ansvar för att utveckla Skyddas viktigaste nyckelkunder/återförsäljare och att erbjuda kundanpassade lösningar och ett unikt värde som heltäckande leverantör av PSU – Personlig Skyddsutrustning för professionellt bruk.

Om tjänsten

Som Senior Key Account Manager ansvarar du för våra största kedjekunder på nationell nivå och till din hjälp har du ett dedikerat inköps-, marknads- och säljteam. Tjänsten utgår från Skydda Sveriges huvudkontor i Ulricehamn och du rapporterar direkt till VD. Ditt uppdrag är att bygga vidare på väletablerade nyckelkonton/återförsäljare och samtidigt växla upp samarbetet utifrån dagens förutsättningar och förväntningar. Din vardag är både operativ i det dagliga, samt strategisk med långsiktigt kundansvar. Tillsammans med ditt team är ditt fokus tillväxt, lönsamhet och värde för kund. Detta förutsätter en förmåga att vara effektiv och att kunna prioritera, samtidigt som du behöver ha en genuin känsla för hållbara kundrelationer.

För att möta vår föränderliga marknad med ständigt nya utmaningar och behov, krävs nyfikenhet, uthållighet, samt god marknads- och affärsförståelse. Vi behöver våga, testa nytt och utmana både oss själva och branschen, därför söker vi en affärskreativ, modig och samtidigt erfaren Key Account Manager.

Med fokus på framtidens samarbete med kund och det interna arbetet för att utveckla vår affär, ser vi att du har ett nytänkande mindset, en positiv attityd och en självklar inställning till att lyckas. För att nå uppsatta mål, har du ett tydligt mandat och en tydlig budget, samt ansvar för att skapa kundplaner, utbilda, inspirera och följa upp.

Ansvar & Arbetsuppgifter

Som senior KAM ansvarar du för att bygga upp och driva vår affär med utvalda kedjekunder på nationell nivå. Dina huvuduppgifter blir att ansvara för våra kunders försäljningsutveckling inom samtliga av Skyddas sortimentsområden; produkter och tjänster. I rollen har du ansvar för att identifiera affärspotential och kundbehov genom strategiarbete, samt att genomföra egna kundmöten, offerera, förhandla, teckna avtal och utveckla befintliga och nya KAM kunder/återförsäljare. Du upprättar, förankrar och kommunicerar taktiska och strategiska planer till sälj- och marknadsorganisationen, för att skapa långsiktiga och lönsamma kedjekunder. 

Arbetsbeskrivning i korthet:

  • Planera, implementera, anpassa och följa upp kundplaner och budget, med ett tydligt mål om att bibehålla lönsam tillväxt.
  • Driva Skydda Sveriges viktigaste nyckelkonton – utifrån vad som skapar mest värde för våra kunder.
  • Att skapa och medverka på strategiska kundmöten; presentera marknads- och kundplaner, samt sätta gemensamma säljdrivande aktiviteter gentemot kedjor och enskilda ÅF.
  • Säkerställa att ditt fokus och resultatet är i linje med företagets varumärkesstrategi, vision och säljmål.

Vem är du?

  • Modern och skicklig affärspartner – med sinne för att skapa unika kundrelationer.
  • Trygg och ansvarstagande – med erfarenhet från strategiskt såväl som operativt KAM arbete.
  • Framgångsrik säljbakgrund och en skicklig förhandlare, gärna gentemot ÅF och proffskunder.
  • Stark, inspirerande och tydlig kommunikatör, både på svenska och engelska.

Är du redo för din karriärs mest utvecklande tid och vill du som senior KAM bidra till att utveckla vår relation med svenska bygg- och industriåterförsäljare.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs vecka 26-27. Varmt välkommen med din ansökan här!