Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/About_Us/Pictures/SE/lediga_tjanster.jpg

Jobba hos oss

Vill du bli en i vårt Skydda-team? Nedan finner du våra lediga tjänster.

TYSKTALANDE BUSINESS SUPPORT TILL SKYDDA


Nu erbjuder vi dig en relationsskapande roll hos ett spännande bolag i en internationell miljö. Har du ett tekniskt intresse, motiveras av ett ge utmärkt service och har kunskaper i det tyska och gärna det danska språket? Då ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Business Support hos oss kommer ditt ansvarsområde innefatta att ge produktrådgivning och utmärkt service till Skyddas kunder, främst på den tyska marknaden. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

• Ta emot kundfrågor gällande order, leverans, produkt och avvikelser
• Agera rådgivande vid produktfrågor
• Ansvara för registrering samt övrig administration, av kunddata
• Supportera interna kunder och delta i kundaktiviteter samt stödja säljaktiviteter

Du blir en del av ett team om åtta medarbetare som alla arbetar inom olika inriktningar, både vad gäller affärsområde och språk. Gemensamt är att ni tillsammans har ett stort fokus på arbetsglädje och affärseffektivitet!

Din profil

Är du en god representant med ett tekniskt intresse samtidigt som du uppskattar att leverera service av högsta kvalitet? Då kan vi ha en matchning. Vi söker dig som har erfarenhet av kundsupport och har mycket goda kunskaper i det tyska språket, såväl i tal som i skrift. Kunskaper i det danska språket är meriterande. Vi ser det som fördelaktigt om du tidigare har arbetat inom export, likväl om du har erfarenhet inom fakturahantering.

Känner du igen dig i följande egenskaper: Hög servicekänsla, starkt kundfokus och noggrann? Härligt! Då kan det vara dig vi söker. Om du därtill har teknisk kunskap/tekniskt intresse har vi den perfekta matchningen.

Vi erbjuder dig en relationsskapande och spännande roll i ett härligt team hos ett bolag som arbetar med premiummärken. Här blir du en del av en internationell miljö och en bransch som är i uppsving.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, sista ansökningsdatum är 25 november. Om du har frågor kring tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, marie@effektiv.se eller Jens Lindroth, jens@effektiv.se