Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2023/2023_lbrador_kollektioner_ny_640x250.jpg

L.Brador presenterar nya familjer

2023-05-26
Äntligen kan vi presentera L.Bradors nya familjer. För att du enklare ska hitta det du behöver för din arbetsdag har de valt att dela upp sortimentet i olika kollektioner där var och en av dem har en tydlig inriktning. Oavsett kollektion står kvalitet, komfort och design som vanligt i centrum när L.Brador utvecklar arbetskläder. Vi hoppas att du nu ska hitta just dina favoriter ännu lättare.


 

Aereo

L.Bradors Aereo-plagg kännetecknas av att vara lättare och luftigare. Plaggen håller dig svalare och fräschare under din arbetsdag. Workmove Aereo tar din komfort till en helt ny nivå utan att förlora den slitstyrka som du känner igen ifrån Workmove. Komplettera med passande Aereo-överdel och du får en lättare dag på jobbet.

Läs mer om Aereo och se hela sortimentet här:

 

Heavy

Oavsett vilka utmaningar du står inför under din arbetsdag, så kan du vara säker på att dina Heavy-arbetskläder kan hantera det. Dag in och dag ut. Och även om plaggen är gjorda av slitstarka material är de också packade med smarta detaljer som väderskydd, stretchpaneler, ventilation och generösa fickor. Samt massor av andra tunga argument.

Läs mer om Heavy och se hela sortimentet här:

 

Momentum

Momentum är kollektionen som ger dig maximal rörelse under din arbetsdag. Plaggen har stretchegenskaper som sätter nya perspektiv på var rörlighet faktiskt handlar om. Har du höga krav på rörlighet och komfort så är Momentum-plaggen helt rätt för dig. Upptäck Momentum för en bekväm arbetsdag.

Läs mer om Momentum och se hela sortimentet här:
 

Omnio

Kanske är du en vaktmästare eller installatör eller så refererar man till dig som företagets "allt-i-allo" - personen som löser allt. Om så är fallet kommer du sannolikt att hitta dina perfekta arbetskläder bland L.Bradors Omnio-plagg. Mixa och matcha tillsammans med L.Bradors andra familjer för att optimera din arbetsdag.

Läs mer om Omnio och se hela sortimentet här: