Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/LandingPages/SE/landing_momentum_ny.jpg

L.Brador Momentum - plagg för maximal rörlighet

Momentum är kollektionen som ger dig maximal rörelse under din arbetsdag. Plaggen har stretchegenskaper som sätter nya perspektiv på var rörlighet faktiskt handlar om. Har du höga krav på rörlighet och komfort så är Momentum-plaggen helt rätt för dig. Upptäck Momentum för en bekväm arbetsdag.

L.Brador Workmove Momentum arbetsbyxor

Rörelsefrihet är en högt värderad egenskap på dagens arbetsmarknad. Det hade L.Brador i åtanke när de skapade Workmove Momentum - extra bekväma arbetsbyxor gjorda av 100% stretchmaterial. Det kommer ge dig ett helt nytt perspektiv på vad rörlighet verkligen handlar om och hjälpa dig tackla dina olika arbetsställningar. Under en arbetsdag kan många saker säkert komma i vägen. Men du kan vara helt säker på att dina Workmove Momentum-byxor aldrig kommer att stoppa dig.

L.Brador Momentum överdelar

Våra överdelar i Momentum är för dig som har en rörlig arbetsdag med höga krav på funktion och komfort. Plaggen består av material med stretch och temperaturreglerande egenskaper som underlättar varierade rörelser oavsett intensitet och skapar det perfekta plagget att bära under en arbetsdag.

Nedan ser du plagg som ingår i Momentum-serien