Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2023/AW23_Reebok_content-article_banner_SE.png

Nyheter! Reebok Astroride Safety

2023-08-25
Vi presenterar Astroride, den senaste kollektionen skydds- och arbetsskor från Reebok Safety. Inspirerade av lättviktskänslan hos träningsskor och motståndskraften i skyddsskor är den helt metallfria Astroride-serien det bästa från två världar kombinerat. Dessa banbrytande skor är utformade för att erbjuda oöverträffad komfort och skydd för dem som arbetar långa dagar inom bygg- och industrisektorn.

Upptäck lättviktskänslan även med en skyddssko

Astrorides avancerade yttersula i halksäkert gummi garanterar exceptionellt grepp på alla ytor medan skornas lätta och stretchiga ovandel i mesh håller fötterna svala och bekväma. Med en ergonomisk och genomtänkt design ger skorna och dess innersula i MemoryTech ett effektivt stöd åt såväl fötter som rygg. Den säkra och bekväma passformen gör att du kan fokusera på ditt arbete utan avbrott.

Investera i skyddsskor från Reebok Astroride Safety och upplev stil, prestanda och säkerhet i ett. Kollektionen erbjuder fyra olika modeller beroende på behov och önskemål:

Skyddssko Reebok Astroride IB2220:

Tack vare Reeboks praktiska "Quick-Fit"-system är skyddsskorna enkla att ta av och på. Dem är i en helt metallfri design med överdel i andningsbart och vattenavvisande mesh-material. Skorna har en mjuk mellansula med fjädrande dämpning. Den generöst breda passformen ger både fötter och tår utrymme samtidigt som tåhättan i komposit ger överlägset skydd mot yttre krafter.

Uppfyller standarderna EN ISO 20345 2011 S3, SRC, HRO och FO.

Läs mer om Skyddssko Reebok Astroride IB2220 här.
 

Skyddssko Reebok Astroride IB2221:

Med det praktiska "Quick-fit"-systemet, är skorna enkla att ta av och på. Överdelen i luftig mesh tillåter foten att andas samtidigt som den stretchiga textilen garanterar en bekvämt omslutande passform. Skons breda passform ger både fötter och tår utrymme samtidigt som tåhättan i komposit och mellansulan med trampskydd ger överlägset skydd mot yttre krafter.

Uppfyller standarderna EN ISO 20345 2011 S1P, SRC, HRO, FO.

Läs mer om Skyddssko Reebok Astroride IB2221 här.
 

Sko Reebok Astroride RB2230:

Skons överdel är tillverkad i ett andningsbart och vattenavvisande mesh-material, vilket ger optimal ventilation och skydd oavsett väder. Även denna modell har det praktiska och uppskattade "Quick-fit"-systemet som gör skorna enkla att ta av och på. Den mjuka mellansulan är gjord i MemoryTech och anpassar sig utifrån användarens fötter för optimal komfort och passform. Sulan har även en fjädrande dämpning som ger skön avlastning av fot, fotled och vader. Skornas lågt skurna design ger optimal rörelsefrihet. 

Läs mer om Sko Reebok Astroride RB2230 här.
 

Skyddskänga Reebok Astroride IB2222:

Kängans överdel är tillverkad i ett andningsbart och vattenavvisande mesh-material, vilket ger optimal ventilation och skydd oavsett väder. Även denna modell har det praktiska och uppskattade "Quick-fit"-systemet som gör kängorna enkla att ta av och på. Den mjuka mellansulan är gjord i MemoryTech och har en fjädrande dämpning som ger skön avlastning av fot, fotled och vader.

Uppfyller standarderna EN ISO 20345 2011 S3, SRC, HRO, FO, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Läs mer om Skyddskänga Reebok Astroride IB2222 här.
 

Med skor från Astroride-kollektionen kan du njuta av den perfekta kombinationen av komfort, stil och skydd. Håll dig säker och bekväm på jobbet med Reebok Safety!