Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2023/H2023_lbrador_aktuellt_top_640x250.jpg

Håll dig varm i vinter

2023-11-13
Vintern är på intåg, och det är dags att rusta upp garderoben med kläder som håller oss varma och skyddade mot kyla och väderleken. Här är de fem produkterna du inte vill vara utan under den kommande vintersäsongen.

Långkalsong L.Brador 6200P Airdry Momentum - Vindtäta och vattenavvisande långkalsonger

De här långkalsongerna är din räddning när det blåser kallt eller regnar. Tillverkade i superstretchigt material som inte kompromissar med rörlighet eller komfort. Med 4-vägsstretch och ett vindtätt membran är de perfekta för att hålla dig torr och varm. Läs mer om produkten här.

Vinterjacka L.Brador 2100P Heavy - Vattentät och fleecefodrad

Denna vinterjacka är pålitlig och rejäl. Den är vattentät, vindtät och har tejpade sömmar för extra skydd. Med fleece i fickor och en hög krage är den perfekt för att hålla dig varm och bekväm under de kallaste dagarna. Läs mer om herrmodellen här. Läs mer om dammodellen här.

Vinterjacka L.Brador 2120P Aereo - Stå emot vind och kyla

Denna vinterjacka är designad för att stå emot de tuffaste vinterförhållandena. Den är vatten- och vindtät med tejpade sömmar på de mest utsatta områdena. Med en kroppsnära passform och många justeringsmöjligheter, kommer du att vara redo för allt vädret har att erbjuda.  Läs mer om produkten här.

Ulltröja L.Brador 2005U Momentum- Naturligt värmande

En ulltröja är ett måste för vintern. Den tovade ullen ger hög komfort och hjälper till att hålla dig varm även när den är fuktig. Dessutom är ull ett hållbart materialval, med naturligt motstånd mot lukt och smuts. Läs mer om produkten här.

Vinterbyxa L.Brador 190P Heavy - Vattentäta och varmfodrade

Dessa byxor är en måste-ha för vinteraktiviteter. De är varmfodrade och har en förhöjd rygg för att hålla svanken varm. Dessutom är de smutsavvisande och har bra andasegenskaper, så du kan vara bekväm i alla väder. Läs mer om produkten här.

Gör dig redo

Oavsett om du jobbar utomhus eller bara vill hålla dig varm under dina vinteräventyr, dessa produkter kommer att hålla dig skyddad och bekväm när temperaturen sjunker. Gör dig redo för vintern med dessa topp 5 produkter!