Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2023/H2023_News_landing_heckel_640x250.jpg

Upptäck Heckel MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien

2023-09-11
Heckel är stolt över att introducera MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien, en revolutionerande approach till skyddsskor för industri- och byggbranschen. Dessa skyddsskor är skapade för att möta de krävande behoven i utomhusarbetsmiljöer och är särskilt anpassade för olika miljöer.

Högt energiupptag för ökad säkerhet 

MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien ger imponerande 85% högre energiupptag än vad som föreskrivs enligt standarden EN ISO 20345:2022. Detta innebär ökat skydd för dina fötter med energiupptag i Joule [J] som överträffar förväntningarna. 

Avancerat stöd och skydd 

Dessa skyddsskor erbjuder en unik kombination av teknologier för att säkerställa din komfort och säkerhet. Med EVA-inlägg både fram och bak använder de MACABSORB-teknologi för att begränsa stötar och förbättra fotstöd. Dessutom ger den smidiga ankelskyddet ökad stabilitet i ankeln och minskar risken för stukningar. 

Hållbart tåskydd 

MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien innehåller ett tåskydd med gummi, känt som SC-markering. Detta direktintegrerade gummiområde är mycket motståndskraftigt mot slitage och förlänger skons livslängd avsevärt. Detta gör dem idealiska för personer som ofta arbetar på knäna. 

Slitstyrka och komfort 

Heckels skyddsskor i MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien är utrustade med en hållbar teknologi som följer fotens naturliga rullrörelse. Djupa piggar med vassa kanter ger bra grepp, även på ojämn terräng. MACSOLE®-teknologin, baserad på nitrilgummi, ger enastående säkerhet och hållbarhet, även under extrema förhållanden. 

Termisk motståndskraft och hållbarhet 

Skyddsskorna har utmärkt termisk motståndskraft tack vare MACSOLE®-gummit. Det tål direkt kontakt med värme upp till 300°C och uppfyller HRO-standarderna. Detta, i kombination med den unika gummiblandningen, ger oöverträffad motståndskraft mot slitage och förlänger produktens livslängd. 

Mångsidig användning och överlägset grepp 

MACSOLE®-gummisulorna är extremt mångsidiga och ger enastående grepp enligt standarden EN 13287. Gummit har även naturliga elastiska egenskaper som ger långvarig dämpning och minskar trötthet för de som behöver gå eller stå under längre perioder. 

BOA® Fit System för precisionjustering 

Heckels MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien inkluderar det innovativa BOA® Fit System för snabb, enkel och exakt justering. Detta system ger dig möjlighet att anpassa passformen utan ansträngning, så att du kan fokusera på ditt arbete. De lätta och starka snörena ger komfort och prestanda, medan de lågfriktions snörsystemen säkerställer en jämn stängning. 

GORE-TEX-teknologi för komfort i alla väderförhållanden 

Vissa modeller i Heckel-serien, som Vernesko Heckel Macsole 6739/3, är utrustade med GORE-TEX-membranet som ger andningsförmåga samtidigt som den skyddar mot regn. Resultatet är torra fötter under alla förhållanden för optimal komfort.