Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_w6_lbrador_news_fullimage_CLN.jpg

Ökande intresse för kvalitetskläder bland hantverkare

2024-01-25
- Vi ser att erbjuda anställda arbetskläder av hög kvalitet har blivit en hygienfaktor," säger Elin Lundström, konceptchef för L.Brador. Arbetsklädestillverkaren har ingått ett varumärkessamarbete med CLN Athletics för att möta de moderna hantverkarnas klädkrav.

Tiden då hantverkare bara använde utslitna t-shirts på jobbet är förbi. Den nya generationen har helt andra krav på arbetskläder.

"Om du som företagare vill rekrytera de bästa medarbetarna måste du erbjuda mer än tidigare. Det räcker inte längre med att tillhandahålla nödvändiga skyddsskor och arbetskläder," säger Elin Lundström från L.Brador.

L.Brador producerar arbetskläder för yrkesgrupper och individer med särskilt höga krav på komfort, funktionalitet och design.

"Vi ser en ökande trend där arbetsgivare efterfrågar kvalitet från topp till tå, inifrån och ut. Dessutom är kunder i en sådan marknad intresserade av nya lösningar. Trenden är tydlig! Efterfrågan på träningskläder skiljer sig inte så mycket från kraven på bra arbetskläder. För oss på L.Brador är det en självklarhet att du inte längre ska behöva en typ av kläder för arbete, en för träning och en för skogsturen", fortsätter Elin Lundström.

Arbetskläder och träningskläder i ett

Det är ingen tillfällighet att L.Brador, i samarbete med sportklädesmärket CLN Athletics, har lanserat en kollektion av funktionella och bekväma kvalitetsplagg som är perfekta både för arbete och träningspass.

"Detta är kläder som andas väl och absorberar fukt från huden samt håller dig sval hela dagen. Dessutom får du en sportig och fräsch look," säger Elin Lundström.

Unika egenskaper från bambu

På Skydda kan du upptäcka vårt sortiment från den nya L.Brador x CLN-kollektionen. Oavsett om du är på jobbet eller utövar högintensiv träning, är dessa plagg den perfekta kombinationen för att hålla dig bekväm inomhus och utomhus.

Dessa t-shirts är tillverkade av bambuviskos med temperaturreglerande och fukttransporterande egenskaper, vilket håller kroppen sval och bekväm. Materialet upplevs mjukt med en bomullskänsla, lämpligt att bära närmast kroppen. Tack vara att bambuträdet är snabbväxande samt mindre krävande när det gäller te x vatten är fibern ett hållbart alternativ. 

Hoodien och sweatshirten är tillverkade av en mjuk och bekväm bomull-polyesterblandning med en borstad insida och en passform som ger maximal rörelsefrihet - precis det som L.Brador är känt för.

I tillägg till detta finns också ett par unika långkalsonger. Allt för att göra din arbetsdag lättare och mer skyddad. Dessa har en extremt hög vattenpelare för väderskydd samt extremt hög rörelsefrihet tack vare det unika, mjuka, stretchmaterialet.

Se alla produkter i CLN-serien här.