Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2022/skydda_banner_airdry_640x250.png

NYHET! Långkalsongen AirDry från L.Brador

2022-09-01
Vi lanserar nu vår långkalsong AirDry, 6200P, som håller dig torr och varm när vädret sviktar och graderna sjunker. Nu kan du arbeta lika flexibelt som vanligt även vid blåst eller regn. En mjuk, bekväm långkalsong med stretch för optimal passform och rörlighet. Nu behöver du inte längre kompromissa, utan använd plagget under dina hantverksbyxor och kom åt verktygen som vanligt. Perfekt!

Långkalsongen som låter dig arbeta i ur och skur

Idén om långkalsongen uppstod utifrån diskussioner med våra testpiloter. Tillsammans med dem arbetar vi frekvent med att ständigt utveckla våra arbetskläder med nya, smarta funktioner. Våra användare har ett behov att hålla sig torra och bekväma även under dagar med blåst och regn, samtidigt som man inte vill kompromissa med inarbetade rutiner och rörelsemönster. Långkalsongen har skapats för att ge den bästa kombinationen av komfort, rörlighet och väderskydd; Allt för att användaren ska slippa avbryta sitt arbete när vädret sviktar. Tack vare materialets egenskaper skapas de bästa förutsättningarna för långa dagar utomhus, oavsett väder.

Testpilot takläggare Jonas Olsson från Olssons tak

Inför lanseringen av långkalsongen har vi träffat en av våra testpiloter, Jonas Olsson, som har fått prova långkalsongen under några månader. Jonas arbetar som takläggare med sitt egna företag Olssons tak här i Ulricehamn. "För mig som spenderar mina arbetsdagar utomhus alla dagar om året är dessa långkalsonger ovärderliga! Jag håller mig torr och bekväm samtidigt som jag kan arbeta som vanligt då jag kommer åt mina verktyg från arbetsbyxorna" säger Jonas.

Läs mer om L.Bradors nya långkalsong 6200P AirDry här