Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2020/Coronaprodukter_fullny2.jpg

Priser och leveranstider påverkas av Covid-19

2020-06-30
Efterfrågan på produkter som skyddar oss mot virus är fortsatt stor. På grund av det har vi svårt att få fram tillräckliga volymer samt till ”normala” priser. Främst gäller detta korttidshandskar, korttidsdräkter, andningsskydd, hygienartiklar och skyddsglasögon. Även andra delar är problematiska, till exempel artiklar som tillverkas i samma typer av material som ovan nämnda kategorier eller minskad produktion till fördel för dessa produkter. De produkter som påverkas har ovanstående banner inlagd på produktens huvudsida.

Orsaker till prisändringar och leveranstider:
• Extrem global efterfrågan
• Låg tillgång på råvaror
• Kraftigt ökade fraktkostnader
• Marknadspolitisk styrd prissättning
 

Flytande priser: Tillgång och priser varierar från vecka till vecka, vi kan därför inte fastställa nya priser för längre tid än de inleveranser som vi får bekräftade. Kontakta kundtjänst för senaste information.
 

I e-handeln: I vårt system ligger de priser som var fastställda innan denna period. I vår e-handel är dessa artiklar märkta med informationsruta om situationen och vi ber er därför kontakta vår kundtjänst för information om aktuell tillgång och pris.
 

Har ni redan order i systemet: Vi kommer under de närmaste veckorna kontakta er som har inneliggande order på dessa artiklar för att säkerställa att ändrade priser godtas, alternativt byta till andra artiklar eller annullera order. Vet ni redan nu att ni inte kan godta en prishöjning, vänligen kontakta kundtjänst omgående så vi kan annulera ordern. Tel 0321-67 73 00
 

Vid ny orderläggning: Nya order som läggs på dessa artiklar kommer vi fånga dagligen från v. 32 och då kontaktar vi er med aktuell information.
 

Vi alla hoppas såklart att vi snart återgår till ett normalt läge, men tillsvidare är detta den väg vi ser som möjlig för att förse er med produkter.
 

Varmt tack för er förståelse!