Laddar
Laddar
Laddar

Profilering

Vi är Nordens ledande leverantör av personlig skyddsutrustning för professionella användare i bygg- och industrisektorn. Vi ser det som en självklarhet att erbjuda högkvalitativ profilering av arbetskläder.

Att synas är att finnas. Sätt din prägel på plagget. Låt fantasin flöda. En bild eller en text kan komplettera logotypen och ge ett bra intryck av ditt företag.

Med brodyr på arbetsplagget profileras ditt företag på ett exklusivt sätt. Logotypen eller motivet syns tydligt och ger ett stilrent och seriöst intryck. Vi broderar med modern teknik och hög kvalitet. Vi ger gärna tips på design och placering för att profilera just ditt företag på bästa sätt.

En annan variant att profilera företaget på arbetskläder är värmetransfer. Med värmetransfer kan du vara mycket flexibel med olika storlekar och färger. Vi utför även reflextryck samt tvättetiketter som värms i kläderna.

Vi tillhandahåller även andra alternativ, såsom vävda etiketter m.m. Vi kan också ordna viss ändring av plagg som t.ex. benförlängning och reflexpåsömnad.

Med direkt tillgång till arbetskläder kan vi hålla leveranstiderna korta!

Värmetransfer

FX-transfer

Våra transfer håller absolut högsta klass, allt från tvätthållbarhet till ÖKO-TEX-certifiering. Med värmetransfer kan ni arbeta mycket flexibelt och märka i stort sätt alla kända material med samma transfer. Nedan följer en kort sammanfattning om vår värmetransfer:

  • Flexibel universaltransfer som passar all textil
  • Certifierad enligt ÖKO-TEX klass 1
  • Klarar industritvätt samt torktumling
  • Godkänd för flamskyddade plagg (CE)
  • Supermjuk, stretchbar och knivskarpa linjer
  • Går att få reflekterande

Flocktransfer

Vid väldigt detaljerade motiv där inte en direktbrodyr fungerar, men man ändå önskar en lite mer exklusiv känsla är flocktransfer ett mycket bra alternativ. Med sin upphöjda sammetsyta är detta ett snyggt sätt att exempelvis märka sina säljkläder. Skall inte användas på arbetskläder som tvättas hårt.

Tvättetiketter

Värm etiketterna direkt i kläderna. Märkningen kan exempelvis vara namn, anställningsnummer, telefonnummer etc.

Plotter

Namn, korta serier, siffror mm. Välj färg samt typsnitt och ni kan på ett enkelt och snyggt sätt märka era arbetsplagg. Går att få i en mängd olika färger, även i godkänd reflex (EN 471) som klarar industritvätt.

Reflex

Går att få i flera olika varianter. Exempelvis namn, logotyper och godkända reflextransfer (främst för klassificerade plagg). Ni kan även få er logotyp i reflekterande FX-transfer.

Brodyr

Vi broderar med modern teknik och hög kvalitet. Vi ger gärna tips på design och placering för att profilera just ditt företag på bästa sätt. Med brodyr på arbetskläderna profileras ditt företag på ett exklusivt sätt. Logotypen eller motivet syns tydligt och ger ett stilrent och seriöst intryck.

Vävda broderade märken

Vävda eller broderade märken är ett bra alternativ att profilera arbetskläder om man inte kan trycka eller brodera direkt på plagget. Märken med värmebaksida kan man välja att antingen värma på eller sy fast.

Tampotryck och klisterdekaler

Tampotryck

Tampotryck lämpar sig utmärkt för tryck av exempelvis hjälmar och glasögon då det appliceras med en silikonkudde som formar sig efter underlaget.

På exempelvis glasögon, som har begränsad applikationsyta, rekommenderar vi i regel inte mer än 2-färgstryck för att göra motivet/logotypen rättvisa. På produkter med större applikationsyta, exempelvis hjälmar, kan man trycka upp till 10 färger.

Klisterdekal

Vi levererar formskurna dekaler i 98 ct-material med klisterbaksida bestruken av ett speciallim med hög vidhäftningsförmåga. Dekalen passar därmed utmärkt applicerad på produkter som används i miljöer med skiftande temperaturer, så väl inomhus som utomhus.

Dekalerna går även att beställa i reflexmaterial, med samma höga kvalitet. Dessa stansas ut i önskad storlek och form för att appliceras på t.ex. skyddshjälmar.

Kontakta gärna vår profilavdelning via e-post profil@skydda.se.