Product image
  • Laddar

E-spray Elyte Fogger

E-spray Elyte Fogger

Produktinformation
Beskrivning
Beskrivning

Elektrostatisk hygieniseringsteknik, E-Spray, är en professionell pistolspruta som använder principen för elektrostatisk induktion för att fördela desinfektionsmedel effektivt och enhetligt på ytor.

  • E-Spray är lätt och mycket bekvämt, drivs av ett litiumbatteri (medföljder) som gör att du kan utföra hygienisering i flera timmar, fritt och var som helst, utan att vara bunden av en kabel. Lösningen sprutas i mycket små och lätta droppar, som når varje punkt i området som ska behandlas och sedimenterar effektivt. Genom den elektrostatiska laddningen lockas dropparna av den riktade ytan och under läggning skapar de en desinficerande beläggning.
  • Bakterier och bakterier sprids mycket snabbt och sätter sig i trånga hörn och gömda fläckar. Att desinficera effektivt för hand tar mycket lång tid och kräver oöverkomliga kostnader. Dessutom finns det många områden som är svåra att desinficera ordentligt, t.ex. tangentbord och telefoner på kontor eller kassor i stormarknader eller butiker.
  • En elektrostatiskt laddad spray kan nå hela det riktade området jämnt, ända ner till de mest dolda punkterna. Molnet av laddade partiklar omsluter ytan helt och rengör alla delar av den.
  • Elektrostatisk hygienisering gör det möjligt att belägga en yta snabbt och jämnt med en desinficeringslösning. Den elektrostatiska applikatorn ger en elektrisk laddning till lösningen. De laddade molekylerna stöter bort varandra så att de håller ett jämnt avstånd från varandra men samtidigt lockas de till ytan som ska behandlas. Styrkan hos de laddade partiklarna är större än tyngdkraften, så de lockas omedelbart av ytan och faller inte till marken.
  • Attraktionen säkerställer därför att alla partiklar i lösningen sätter sig på ytan, vilket skapar en 360 graders täckning utan att utelämna några områden.
Artiklar
Hämtar artikelinformation