Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2019/20191023_aktuellt.jpg

Nyhet! Formgjutna hörselproppar

2019-10-23
Via Skydda kan du nu köpa Audiosafe formgjutna hörselskydd. Det är individanpassade formgjutna hörselproppar som har bra komfort och användarvänlighet.

Man får egna avtryck gjorda på plats. Sedan tillverkas skräddarsydda hörselskydd anpassade efter varje användares öra. Hörselskydden kan användas i alla miljöer och är en bra försäkring för att skydda din hörsel.

Hörselskydden finns i en mängd utföranden, lämpliga för olika användningsområden. Vi ser till att du alltid får rätt typ av hörselskydd utifrån dina behov och förutsättningar.


 

Industri Basindustri_bas

Formgjutna hörselskydd för industrin. Hörselskyddet levereras med 1 valbart filter samt
snöre. Dämpningsnivåer 20, 25 och 30 db. Filter som inte har en högre dämpning än 15 db är inte certifierade av Notified body då de nya PPE reglerna inte kräver detta.
Finns i färgerna gul, blå, röd, orange, grön, svart, transparent.

Pris från 1939,- exkl moms

Industri StandardIndustri_standard

Detta är en storsäljare och används av många av Sveriges största företag. Hörselskyddet levereras med 1 valbart filter samt snöre. Dämpningsnivåer 23, 26, 28 och 30 db. Filter som inte har en högre dämpning än 15 db är inte certifierade av Notified body då de nya PPE reglerna inte kräver detta.
Finns i färgerna gul, blå, röd, orange, grön, svart, transparent.

Pris från 2133,- exkl moms

FlexibleFlexibel

Ett formgjutet hörselskydd där du som användare enkelt själv kan byta ut filterinsatser för de olika bullermiljöer du vistas i. Perfekt för dig som vill använda ditt formgjutna hörselskydd både på arbete och fritid. Valbara filter 19, 24 och 26 db.
Finns i färgerna gul, blå, röd, orange, grön, svart, transparent.

Pris från 2605,- exkl moms

Industri BT Customcustom

Ett formgjutet hörselskydd tillsammans med Jabras Bluetooth teknik. En kundfavorit där användaren har både dämpning, tillgång till telefon, musik, ljudböcker, poddar och andra ljudmedia. Dämpning och passiv medhörning är givetvis standard. Levereras med ett valbart filter 20, 25 eller 30 db. Filter som inte har en högre dämpning än 15 db är inte certifierade av Notified body då de nya PPE reglerna inte kräver detta. Lämplig användning i kontorsmiljö, lätt industri, entreprenad och fritidsaktiviteter.
Finns i färgerna gul, blå, röd, orange, grön, svart, transparent.

Pris från 3105,- exkl moms

Ja, jag vill veta mer, kontakta mig: 

Företag

Namn

Telefonnummer

E-post

Medarbetare på Kährs som är nöjd med Audiosafes proppar

"Helt underbart hörselskydd, jag hör om någon maskin låter konstigt och samtidigt skyddar jag min hörsel. Jag använder dem hela tiden jag jobbar och känner knappt av dem i öronen. De är så bra att jag använder dem på fritiden när jag tränar. "
Annica, gruppsamordnare på Kährs

Håkan på Stans & press är nöjd med Audiosafes proppar

"Äntligen ett hörselskydd jag använder hela dagen, ljudet är fantastiskt både när jag lyssnar på musik och pratar i telefon. Väldigt skönt att slippa värmen från mina gamla kåpor som gjorde att jag fick hudproblem. "
Håkan Håkansson, Stans & press