Våra digitala utbildningar som vi erbjuder:

Grundutbildning hörselskydd

Genom att gå vår Grundutbildning hörselskydd kommer du att få en grundläggande kunskap kring varför det är så viktigt att använda hörselskydd. Du kommer också att få en förståelse för olika typer av hörselskydd och när det är lämpligt att använda dessa. Läs mer här.

Grundutbildning andningsskydd

I dessa tre delar får en grundläggande kunskap kring varför det är så viktigt att använda andningsskydd. Du kommer också att få en förståelse för olika typer av andningsskydd och när det är lämpligt att använda dessa. Vi ger dig även en insikt i olika typer av filter. Läs mer här.

Grundutbildning ögonskydd

I denna utbildning kommer du att få en grundläggande kunskap kring varför det är så viktigt att använda ögonskydd. Du kommer också att få en förståelse för olika typer av ögonskydd, dess egenskaper och olika linstyper. Läs mer här.

Grundutbildning handskydd

Genom att gå vår Grundutbildning handskydd kommer du att få en grundläggande kunskap kring varför det är så viktigt att skydda sina händer. Du kommer också att få en förståelse för olika typer av handskar, dess material och egenskaper. Du får kunskap om olika användningsområden för olika typer av handskar. Läs mer här.

Grundutbildning fallskydd

I denna utbildning ger vi dig grundläggande kunskap kring varför det är så viktigt att använda fallskydd redan vid en fallhöjd på 2 meter. Du kommer att få en förståelse för olika typer av fallskydd och när det lämpar sig att använda dessa. Läs mer här.

Grundutbildning kemskydd hand

Genom att gå vår Grundutbildning kemskydd hand kommer du att få en grundläggande kunskap kring kemiska riskkällor och eventuella skador som kan uppstå. Vi vägleder i processen att välja rätt kemskyddshandskar. Du kommer att få en förståelse för olika typer av handskar och när det lämpar sig att använda dessa. Läs mer här.

Grundutbildning hudvård

Vi ger dig en grundläggande kunskap om huden och hur den skyddar oss. Du informeras om risker och hot mot hälsan om du inte tar hand om din hud. Vidare får du kunskap om hur du kan skydda och vårda huden. Läs mer här.

 

Se alla våra digitala utbildningar här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

*” anger obligatoriska fält