Skydda – Din säkerhetspartner för arbetsplatsen Sweden Rock

Hej där, rockentusiaster! Är ni redo för en oförglömlig resa genom de bästa tonerna och känslorna som rockmusiken har att erbjuda? Vi på Skydda är lika uppspelta som ni inför årets episka upplaga av Sweden Rock Festival!

Välkommen till Sveriges hårdaste rockfest!

Vi ser till att de som jobbar hårt för att få Sweden Rock att rocka, är ordentligt skyddade och klara för action! Vi samarbetar med Sweden Rock genom att leverera toppmoderna hjälmar som håller våra hjältar säkra när de bygger upp och river ner scenerna.

Men det är inte allt – vi har också en monter med experter inom personlig skyddsutrustning på plats i för att ge dig råd och vägledning om det senaste inom arbetsplatssäkerhet.

Rocka på, men gör det säkert!

Men vänta, det blir ännu mer än så! För att addera lite extra adrenalinkick till festivalupplevelsen, kommer vi att ha bilsimulatorer där du kan tävla mot ingen mindre än rallyföraren Mattias Adielsson. Och för de som drömmer om att klättra högre än någonsin, kan du utmana dig själv på vår imponerande 7 meter höga klättervägg!

Tider för bilsimulatorerna? Håll ögonen här, för vi kommer att uppdatera dig allteftersom vi får mer detaljer. Det här är ett event du inte vill missa.

Så låt oss slå på för fullt och rocka loss på Sweden Rock Festival 2024! Skydda och Sweden Rock – tillsammans skapar vi magi!

Rock on! / Teamet på Skydda