Product image
  • Laddar

Räddningsutrustning Resq RPX200 Mobil

Räddningsutrustning Resq RPX200 Mobil

Produktinformation
Beskrivning
Beskrivning

RESQ RPX är den senaste generationen räddning- och evakueringsutrustning från RESQ. Designad och utvecklad för enkel användning med intuitiva funktioner.

RPX klarar av de flesta räddningsscenarios inom en mängd olika industrier och extrema miljöer, från evakuering från höga höjder, lyft från djupa schakt till avancerad räddning, så användaren kan känna trygghet att utrustningsprestandan är verifierad.

Utrustningens design och funktion är baserade på feedback från professionella arbetar som jobbar dagligen på höjd. RPX är designad att inge förtroende i extrema miljöer för en enkel implementering gällande användarutbildning och inspektioner.

Allt framför dig - aldrig mer förlorad värdefull tid för att vända och vrida utrustningen för att dubbelkolla. Universal tillkoppling av skruvdragare för tunga lyft, upp till 255 m. Toppmonterad svivel för optimal positionering även i trånga och tajta utrymmen. Laser märkt enkel att läsa information och pictogram, ingraverat permanent på huset. 280 kg – 255 m verifierad och testad vikt och nedfirningsdistans.

Egenskaper
Egenskaper
Lyft och sänk
Nedfirning,
Lyftfunktion
Huvudmaterial
Aramid
Linmaterial
Polyamid
Max användarvikt
280 kg
Öppningsfunktion karbin
Twistöppning
Material i komponenter
Aluminium,
Polyamid
CE-kategori
Kategori 3
Artiklar
Hämtar artikelinformation
Tillbehör du kan vara intresserad av