Product image
  • Laddar

Partikelfilter högkapacitet CleanSpace P3

Partikelfilter högkapacitet CleanSpace P3

Produktinformation
Beskrivning
Beskrivning

CleanSpace högkapacitetspartikelfilter för fläktenheterna PRO/ULTRA har längre livslängd jämfört med standard CleanSpace-filter (CST1005) på grund av dess större filterområde. CleanSpace partikelfilter är kategoriserade som P3-filter, vilket ger en höggradig filtrering av luftburna partiklar för optimalt skydd. Alla kombinationsfilter, inklusive gas- och kemikaliefilter, levereras med integrerade P3 partikelfilter för att säkerställa effektiv filtrering av både partiklar och gaser.

  • CleanSpace har utvecklat Intelligent Filter Management Technology (IMFT), som förfinar luftflödet genom filtret för att maximera dess användning och effektivitet.
  • Varje filter är individuellt identifierat med ett internt minneschip, vilket möjliggör spårning av användningstid och datum vid varje uppstart av CleanSpace ULTRA.
  • Denna avancerade elektronik ger nu möjligheten att programmera in en larmtid för kombinationsfilter, vilket innebär att användaren får en varning efter att ett filter har använts under en fördefinierad tid, till exempel 100 timmar.

Överensstämmer med EN12942:1998+A2:2008 TM3

Egenskaper
Egenskaper
Filtertyp
Partikelfilter
Filterklass
P3
Artiklar
Hämtar artikelinformation
Tillbehör du kan vara intresserad av