Product image
  • Laddar

Hörselskydd 3M Peltor MT13H220P3E

Hörselskydd 3M Peltor MT13H220P3E

Produktinformation
Beskrivning
Beskrivning

3M PELTOR ProTac III Slim hörselskydd
3M PELTOR ProTac III är ett hörselskydd med medhörningsfunktion. Det ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i bullriga miljöer kommunicera med dina kollegor utan att du behöver lyfta på hörselskyddet.

Mikrofoner för att höra omgivande ljud
När någon i din närhet pratar med dig behöver du inte lyfta på hörselskyddet för att höra vad som sägs. Medhörningsfunktionen släpper igenom tal och varningssignaler, medan höga ljudnivåer, buller och impulsljud dämpas på bråkdelar av en sekund så att du skyddas mot hörselskador. Nivån på omgivningsljudet kan ställas in i fem steg till max +1 dB.

Elektroniken är mer skyddad
ProTac III har Dual Shell Design vilket gör att all elektronik kan placeras på utsidan av kåpan istället för på insidan. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken.

Hör ringsignalen från din mobil
I kombination med en mobil kan ProTac III vara din livlina till resten av världen. När du ansluter din mobil till ProTac III via kabel till 3,5 mm ingången så hör du ringsignalen i kåpan. När jobbet tillåter kan du avbryta arbetet och bege dig till ett säkert område för att ta ditt samtal. Om du använder en kommunikationsradio kan den också anslutas för lyssning till 3,5 mm ingången på ProTac III.

Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.
Dämpningsvärden:

H = 29

M = 22

L = 16

SNR = 25

Egenskaper
Egenskaper
Utförande
Hjälmfäste
Försedd med 3,5 mm ljudingång
Ja
Nivåberoende medhörning
Ja
SNR
25

Artiklar
Hämtar artikelinformation