Product image
  • Laddar

Hörselkåpa 3M Peltor HRXS220P3E

Hörselkåpa 3M Peltor HRXS220P3E

Produktinformation
Beskrivning
Beskrivning

3M PELTOR WorkTunes Pro är ett hörselskydd med inbyggd FM-radio i en ny design. Flera smarta funktioner är också nya.

Förbättrat ljud, Med WorkTunes Pro kan du lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden är du skyddad mot bullret runt omkring dig. Ny högtalardesign och ny modern elektronik ger förbättrad ljudkvalitet. För din säkerhet är musiken och ljudet i kåporna alltid begränsat till max 82 dB.

Inbyggd antenn, WorkTunes Pro har fortfarande en antenn, men för din skull är den inbyggd så att du slipper slå i den och fastna när det är trångt.

Elektroniken är mer skyddad, WorkTunes Pro har Dual Shell Design vilket gör att all elektronik kan placeras på utsidan av kåpan istället för på insidan. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken.

En röst berättar frekvensen När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter eller inte. I WorkTunes Pro är det lätt. Nu behöver du inte längre fundera på var du är. En guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

Spara dina favoritstationer. Den digitala radiokretsen i den inbyggda FM-radion gör det möjligt att spara upp till fem stationer. Nu är dina favoritstationer bara en knapptryckning borta.

Lyssna till musik från din mobilDu kan ansluta din mobil till WorkTunes Pro via kabel till 3,5 mm stereo ingången. Då har du tillgång till alla dina spellistor, podcasts och ljudböcker i din mobil. Dessutom hör du även ringsignalen och andra signaler i kåpan.

Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.

Dämpningsvärden:

H = 33

M = 28

L = 21

SNR = 31

Egenskaper
Egenskaper
Utförande
Hjälmfäste
FM-Radio
Ja
SNR
31

Artiklar
Hämtar artikelinformation