Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2019/20191023_aktuellt.jpg

Nyhet! Formgjutna hörselproppar

2019-10-23
Via Skydda kan du nu köpa Audiosafe formgjutna hörselskydd. Det är individanpassade formgjutna hörselproppar som har bra komfort och användarvänlighet.

Alla medarbetare får egna avtryck gjorda på plats. Sedan tillverkas skräddarsydda hörselskydd anpassade efter varje användares öra. Hörselskydden kan användas i alla miljöer och är en bra försäkring för att skydda din hörsel.

Audio Safes hörselskydd finns i en mängd utföranden, lämpliga för olika användningsområden. Vi ser till att du alltid får rätt typ av hörselskydd utifrån dina behov och förutsättningar.

Propparna är lätta, väger endast 5 gram, och bidrar inte till några belastningsskador. Du kan själv välja vilken decibelstyrka du vill ha filter för utifrån omgivningens ljudnivå. Alla hörselskydden har passiv mekanisk medhörning vilket gör att du kan prata med kolleger eller i telefon utan att ta ut propparna, vilket du ofta får göra med vanliga hörselproppar. En del av hörselskydden kan även fås med Bluetooth vilket gör att du kan koppla ihop dem med din telefon och lyssna på till exempel musik eller poddar.

Kontakta oss om du är intresserad av formgjutna hörselproppar.

Ja, jag vill veta mer, kontakta mig: 

Företag

Namn

Telefonnummer

E-post

Medarbetare på Kährs som är nöjd med Audiosafes proppar

"Helt underbart hörselskydd, jag hör om någon maskin låter konstigt och samtidigt skyddar jag min hörsel. Jag använder dem hela tiden jag jobbar och känner knappt av dem i öronen. De är så bra att jag använder dem på fritiden när jag tränar. "
Annica, gruppsamordnare på Kährs

Håkan på Stans & press är nöjd med Audiosafes proppar

"Äntligen ett hörselskydd jag använder hela dagen, ljudet är fantastiskt både när jag lyssnar på musik och pratar i telefon. Väldigt skönt att slippa värmen från mina gamla kåpor som gjorde att jag fick hudproblem. "
Håkan Håkansson, Stans & press