Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2018/20180906_zekler_full.jpg

Zekler lanserar ett ovanligt välljudande skydd

2018-09-06
Nya hörselkåpor med fokus på riktigt bra ljud.

Zekler lanserar nu en ny hörselkåpa, Zekler 412S. 

Hörselskåpor som ger pålitligt skydd och erbjuder samma höga ljudkvalitet som riktigt bra hörlurar – det var två av utgångspunkterna i utvecklingen av 412S. Produktlanseringen är ännu ett steg i Zeklers strävan efter att underlätta arbetsdagen för professionella användare inom bland annat industrin och byggbranschen.

– Målet var att skapa riktigt bra ljud och de här hörselskydden skulle lika gärna kunna kallas för hörlurar som kan användas i bullriga miljöer. När vi har jämfört dem med högkvalitativa hörlurar så håller 412S samma klass, både när det gäller ljudkvalitet och enkelheten när musik och volym ska manövreras, säger Jonas Frendin, produktutvecklare på Zekler.

För att ge användaren full frihet är 412S utrustad med bluetoothfunktion och ett batteri med lång drifttid. Det gör det möjligt att röra sig fritt och hantera olika arbetsuppgifter utan att störas av vare sig buller eller sladdar. Ljudbilden i kåporna är också särskilt anpassad för bullriga miljöer.

– Streamingkåpor ger många fördelar och idag är vi vana vid bra ljud i våra hörlurar på fritiden och att ha valfriheten att välja bland musik,radiokanaler och poddar. Då blir 412S ett perfekt alternativ när olika arbetsuppgifter ska utföras, säger Jonas Frendin.

Den höga ljudkvaliteten ska också bidra till att användarna skyddar sin hörsel så ofta som möjligt.

– Bra ljud ökar trivseln när du arbetar och då är också chansen större att du använder hörselskydden under hela arbetsdagen, säger Jonas Frendin.

Klicka här för att läsa mer om Zekler 412S.