Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2018/No-Scratch_fullimage.jpg

Smarta plagg utan vassa detaljer med No-Scratch

2018-05-15
En repskada kan bli dyr; riktigt dyr om det vill sig illa. Särskilt ömtåliga är lackerade ytor som bilar och i många sammanhang går det inta att vara nog försiktig. L.Brador har därför utvecklat en serie stretchbyxor som kallas No-Scratch, där alla metalldetaljer som knappar och dragkedjor har dolts under ett skyddande lager textil.

Precis som namnet antyder så saknar byxorna i serien No-Scratch vassa detaljer som kan skrapa eller rispa känsliga och ömtåliga ytor. De är framtagna i nära samarbete med kunder och användare som i sin vardag hanterar repkänsliga ytor – och dyrbara saker – som bilar, teknisk utrustning eller nylackerade möbler och trädetaljer.

No-Scratch-produkterna har många användningsområden. De ingår i L.Bradors Workmove Light-koncept, vilket betyder att det är av luftigare kvalité som passar perfekt om du arbetar mycket inomhus. Men naturligtvis innehåller de Cordura fyrvägsstretch som huvudmaterial, och samma höga kvalité i slitstyrka och passform som L.Brador gjort sig kända för.

1843PB

En lätt och luftig byxa med generösa stretchzoner för riktigt hög komfort och flexibilitet. Avtagbara hängfickor. Alla metalldetaljer är väl täckta och skyddade.

Läs mer om L.Brador 1843PB

1845PB

En skön servicebyxa med hög komfort och mycket stretch. Samtliga metalldetaljer har täckts väl för att inte repa ömtåliga ytor.

Läs mer om L.Brador 1845PB

1844PB

Lätta och luftiga arbetsshorts med stora stretchpartier och avtagbara hängfickor – perfekta inför sommaren. Alla metalldetaljer är väl täckta och skyddade.

Läs mer om L.Brador 1844PB