Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2018/LBrador-1050PB_fullimage.jpg

L.Brador stretchar gränserna med ny arbetsbyxa

2018-04-09
Nu lanserar vi L.Brador 1050PB Momentum – en ny, kroppsnära arbetsbyxa tillverkad i slitstarka material i unikt fyrvägsstretch.

L.Bradors 1050PB Momentum är nästa generations arbetsbyxa för bygg- och industrisektorn. Byxan är tillverkad i 100% stretch med de noggrant utvalda kvalitetsmaterialen Cordura och Dyneema, båda extremt tåliga material i fyrvägsstretch. Den justerbara linningen och byxans förböjda knän ger också byxan en smalare passform, vilket bidrar till den höga flexibiliteten. Med 1050PB Momentum bryter L.Brador ny mark när det kommer till arbetsbyxor. Tack vare deras unika materialval har de lyckats skapa en stretchig, smal och kroppsnära byxa med oöverträffad slitstyrka. "Det är helt enkelt marknadens bästa arbetsbyxa", säger Jonas Ivarsson, Marknadschef på L.Brador.

I DMH (Den moderna hantverkaren) nummer 5-2018 klassas L.Brador 1050PB Momentum som en av marknadens 13 bästa arbetsbyxor. Testpanelens sammanfattning är att det är en skön byxa med stretch där det behövs och att den är förstärkt på nödvändiga ställen. 

Läs mer om L.Bradors 1050PB Momentum här.

Här kan du ladda ner en pdf som visar alla fördelar med byxan.