Laddar
Laddar
Laddar

Vårkampanj upp till 30% rabatt på solskyddsglasögon

Vårkampanj på två modeller från Zekler

Just nu 30% extra rabatt på Zekler 36 Limited Edition. Detta är ett av Zeklers lättaste skyddsglasöga med solskyddsglas. Finns i flera färger i tuff och stilren design. Väger endast 16 g. Lins och näsbrygga i polykarbonat. Tunna skalmar och tight passform ökar komfort och skydd i kombination med hörselkåpor. Skyddsglasögonen har rep- och imskyddad lins. 

Just nu 20% extra rabatt på Zekler 76. Skyddsglasögon med hydrofil lins där ytbehandlingen absorberar fukten vilket eliminerar imma. Beläggningen kan binda en stor mängd fukt som sedan naturligt avges vid linskanten. Lins och näsbrygga i polykarbonat. Tunna skalmar och tight passform för ökad komfort och skydd i kombination med hörselkåpor. 

Köp 24 par glasögon och få även ett exponeringsställ till Zekler 76. Diskstället (med plats för 24 par) gör det enkelt för kunden att uppleva lättviktskänslan. Men här har vi begränsat antal i lager så här gäller först till kvarn.

Inget köpkrav för att få rabatterna utan blanda fritt bland modellerna och fritt antal.

Uppge kod V22INZEVÅ för att få rabatten samt ev gratis diskställ. Risk för slutförsäljning - gäller så långt lagret räcker - först till kvarn. 

Beställ via knappen nedan.