Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/fullimage-aktueltside-Dunlop.png

Dunlop ger den bästa komforten

2018-10-23
Vår nya leverantör Dunlop utvecklar och producerar kvalitetsstövlar som kombinerar kunskap och tradition med ny teknik, allt för att ge användaren bra säkerhet och komfort.

Ett bra personligt skydd ger en högre arbetskapacitet och således högre produktivitet. Det ger stora kostnadsbesparingar i form av lägre hälso- och säkerhetsrelaterade kostnader. Att skydda anställda med riktiga skor och stövlar är en av de bästa investeringar man kan göra.

Att vara trygg är alltid prioritet ett, men komforten är också extremt viktigt för den som går eller står hela dagarna i sitt arbete. Dunlop Purofort® skyddsstövlar är lätta och ger användaren rörelseutrymme så att fötterna inte tar skada.

Se vårt Dunlop-sortiment här

Lantbruk

Arbete inom lantbruk innebär många timmar i kalla våta och smutsiga förhållanden. Man riskerar att halka, falla eller bli skadad. Detta kan förhindras av pålitliga skor och stövlar, något som är extra viktigt när man tillbringar veckans alla dagar i sina stövlar.

   

Industri-, olje-, gas- og gruvbranschen

Arbete på oljerigg och i industrin kan vara väldigt farligt. Ojämna, oljiga ytor och tung utrustning utgör risker. Bara med en stövel med Vibram-yttersula, speciellt utvecklad för Dunlop, skyddar tillräckligt mot glatta ytor. Kombinerat med tåhätta och mellansula erbjuder Dunlop-stövlar det skydd som behövs. 

Livsmedelsindustrin

Förorening av behandlad mat bör alltid förhindras, vilket Dunlop satsar på med ett urval av skyddsstövlar för livsmedelsindustrin: 

  • Glatta ytor för enkel rengöring och desinficering 
  • Motståndskraftig mot oljor, fett, blod och relevanta kemikalier
  • Med antibakteriellt foder som är fuktabsorberande och har lukt-kontroll.